til forsiden
TEATER V · Prøvehallen i Porcelænstorvet 4 · 2500 Valby · 20188081 · www.teater-v.dk
KARIUS & BAKTUS 11. april - 4. maj 2014

Oplev Teater Vs finurlige opsætning af historien om de to mikroskopiske og drillesyge tandtrolde, der elsker wienerbrød og søde sager.

På scenen: Pelle Nordhøj Kann & Rolf Hansen
 

Tidligere forestillinger
MUNGO PARK - DETTE BURDE SKRIVES I NUTID 3.-5. april 2014

Mungo Parks dramatisering af Helle Helles succesroman, som vandt De Gyldne Laurbær 2012.

21 årige Dorte Hansen bor til leje i Glumsø på Sydsjælland. Hver dag tager hun toget til København for at passe sit studie, men hun når sjældent frem til universitetet. Der er meget, der forstyrrer: Fortiden med Per Finland, forældrene på trappetrinnet og godstogene, der kommer buldrende gennem natten.

DETTE BURDE SKRIVES I NUTID er baseret på Helle Helles roman, som udkom i april 2010 og blev modtaget med både 5 og 6 stjerner af anmelderne. Bogen blev kaldt et nonchalant mesterværk fra Helle Helles hånd og forfatteren blev tildelt titlen som uofficiel Danmarksmester i antydningens kunst. Helt officielt er bogen nu også blevet prist med De Gyldne Laurbær.

***** Berlingske ***** Kristeligt Dagblad ***** MetroXpress
"Helt og aldeles uimodståelig", Information
 

VINDEREN AF DRAMATISK DEBUT 2014 23. februar - 23. marts 2014

Teater V’s dramatikerkonkurrence for debuterende dramatikere.

Vi ved ikke, hvem der vinder. Vi ved ikke, hvad stykket hedder, eller hvad det handler om. Vi ved kun, at vi glæder os til at præsentere vinderen af Dramatisk Debut 2014.

På scenen: Op til 4 skuespillere
 

LEO – CIRCLE OF ELEVEN 23.-25. januar 2014

Internationale verdensstjerner

Overraskende og morsomt 1-times one-man-show som efterlader publikum spekulerende på hvad der egentlig er op og ned. I forestillingen integreres live-projektioner simultant med live-spillet, hvorved der opstår sjove, spændende, bevægende og til tider surrealistiske udtryk. Troede du at fantasien på scenen er død, så tro om igen! Skabt og produceret af Circle of Eleven.

Kompagniet fra Hackesche Höfe i Berlin ”Circle of Eleven" vandt utallige priser på Europas normsættende teaterfestival; Edinburgh Fringe Festival 2011, for forestillingen LEO.

LEO har siden premieren i Edinburgh spillet verden over... New York, New Zealand, Teheran, Zimbabwe, Montréal og et utal af europæiske metropoler. Altid modtaget med stor fascination!

På scenen: Tobias Wegner
 

SKUESPILLERSKOLEN VED ÅRHUS TEATER - AFGANGSFORESTILLING 2014 8.-19. januar 2014

PRÆSENTATIONSFORESTILLING 2014

Tag til Valby og se præsentationsforestillingen for de 8 afgangselever på Skuespilleruddannelsen ved Aarhus Teater 2014. En unik chance for at opleve fremtidens stjerner før alle andre!

På scenen: Ena Spottag Fog, Max Raundahl Laursen, Ulrik Nykjær Jeppesen, Zaki Nobel Mehabil, Michael Lundbye Slebsager, Durita Dahl Andreassen, Nanna Cecilie Bang og Josephine Park.

 
DRAMATISK DEBUT – STORE FINALEDAG 1. december 2013

Dramatisk Debut 2014 er Teater V`s manuskriptkonkurrence for debuterende dramatikere.

1. prisen er 100.000 kr. samt professionel debut på Teater V i foråret 2014.
2. prisen er et arbejdslegat på 10.000 kr. samt en uges workshop med professionelle teaterfolk.
3. prisen er et arbejdslegat på 5.000 kr. samt en uges workshop med professionelle teaterfolk.

Vinderen findes ved et storstilet finalearrangement på Teater V i Prøvehallen i Valby søndag d. 1. december 2013, hvor der desuden uddeles en Publikumspris på 15.000 kr. Denne gives til det af de tre udvalgte finalemanuskripter som opnår flest stemmer fra det fremmødte publikum.

Læs mere om Dramatisk Debut på www.teater-v.dk

ET ÅR MED MAGISK TÆNKNING 21.-23. november 2013

"Et år med magisk tænkning" er en sprudlende forestilling om at leve livet videre, når man mister den man elsker.

Efter 40 års ægteskab falder John en dag om på stuegulvet og er død. Det følgende år forsøger hans kone at forstå sorgen over sin mand, samtidig med at hun hjælpeløst må se til, mens også datteren rammes af sygdom.

Her begynder “Et år med magisk tænkning” - et år i et magisk rum, hvor hendes positive og rationelle tankegang forandrer sorgen.

Det er livsnødvendigt med magisk tænkning, - for når man selv stivner og ser døden i øjnene, er det svært at forstå at livet overhovedet kan gå videre udenfor vinduerne.

Louise Schouw teaterproduktion
På scenen: Lane Lind

 

EN BLÆRERØVS BEKENDELSER - TEATER O 19.-23. november 2013

Mig mig mig mig mig mig… se miiiiiiiig!

I spotlightet af samfundets, mediernes og ungdomskulturens voksende krav om personlig eksponering og individuel succes, sender vi fire store blærerøve på scenen: “Du skal ikke tro du er noget” eksisterer ikke hos blærerøven. Her hedder det i stedet ”Du skal tro, at du på alle måder er helt enestående og speciel”

Scenen er en kampzone, hvor alle kneb gælder, og hvor der kun er plads til én øverst på sejrsskamlen… MIG! De andre er brikker i mit spil og jeg er strategisk, kynisk og manipulerende når det kræves – sådan er gamet.

Dansk gruppeteaters grand old man Hans Rønne og Teater O, ønsker med denne skæve, skøre, maskuline og svedende forestilling, at tegne et tankevækkende portræt af et udbredt fænomen i tiden: Blærerøven i os alle.

På scenen: Klaus Weirup Andersen, Heine Grove Ankerdal, Lars Dammark og Anders Valentinus Dam

 

CASPER CHRISTENSEN KOMPLEKSET 3. november - 15. december 2013

En komedie om manden, der vil være som en mand - ikke så langt fra Bremen - der vil gøre alt for at få folk til at grine. Ingen joke er for ubehagelig, intet offer for helligt, og vi elsker ham. For han er god. Han er rigtig god. Og der er ingen over, og ingen ved siden af. For han er en af vor egne. En bandit af guds nåde. Og når han sætter sig selv i scene, og sin kone, og sine børn - og sine venner, dér i allerforreste række, til spot og spe, til øretæver, til forgudelse og til grin, så vil historierne ingen ende tage.

CASPER CHRISTENSEN Komplekset er 2. del af dramatikeren Jakob Weis og TEATER Vs ambitiøst anlagte triologi under overskrifterne KUNST, HUMOR & ANGST. 1. del var den dobbelt Reumertpris-vindende UDSLET HORNSLETH - Sandheden om Kristian Von Hornsleth, og 3. og sidste del bliver den internationale Co-produktion VON TRIER - Persona non Grata med allerede planlagt Verdenspremiere i Cannes i foråret 2015!

På scenen: Anders Juul, Lotte Andersen, Benjamin Boe, m.fl.